Majmys på Käringön, 6-7 maj.

OBS VIKTIGT! Du måste anmäla dig via mejl och swish enligt instruktioner nedan. Du blir inte automatiskt anmäld för att du klickar i "Kommer" här.


Vi samlas vid Vandrarhemmet Logi & Bastu på lördagen 6 maj kl. 13.30 där vi sen inkvarterar oss i ”Lotshuset med glasveranda”.


Lunchen till lördagen tar du lämpligen med själv. Kaffe och te ingår i priset på vandrarhemmet. Du kan ta med dig egna lakan och handdukar men då ingår inte ångbastu. Det får man köpa till som ett paket där lakan, handdukar och bastu ingår och som kostar 200:-. Sovsäck är inte tillåtet att ta med.


Studiebesök lördag eftermiddag: På Nordic Training Academy med Rolf Karlsson. 


På lördagskvällen tänkte vi äta skaldjur som man tar med själv och dryck till detta. 

Dorothy och Carina fixar tillbehör till skaldjuren och frukost på söndagsmorgonen.


Kostnader: Logi 490:-. Tillbehör och frukost 50:-. Totalsumman för detta blir 540:-. Vill du ha till bastupaketet med lakan och handduk blir totalsumman 740:- istället.


Anmälan: Gör du senast 10 april genom att skicka för- och efternamn tillsammans med ditt telefonnummer till Dorothy Andersson på mejl mountain428@yahoo.com . Därefter swishar du summan tillsammans med ditt för- och efternamn till Carina Holmér  på tel 0731 414 558.


Ta sig dit: Vi tar oss till Tuvesvik på Orust där färjan går, med egen bil eller buss. Färjan till Käringön tar ca 40 min och går 10:45 eller 12:30 (kolla ev. ändringar i to go-appen)


På Tuvesvik finns EasyPark parkering, men är en bit att gå till färjan så var ute i god tid. Åker du buss från Göteborg, så är det oftast byte i Varekil.


Detta ser vi fram emot!

Carina & Dorothy