Hoppa till sidans innehåll

Program GOR 2020


Kappseglingen genomförs utifrån Folkhälsomyndighetens restriktioner i sommar. Vi ber seglare visa hänsyn och agera aktivt för att förebygga och begränsa smittspridning. 

Vi har ställt in alla aktiviteter i land och kommer inte att ha något Race Office. Vi kommer istället finnas till hands på mobil. 

Vi ber er besättningarna så långt som möjligt använda dusch och toalett i den egna båten och även uppehålla sig där.

Besättningar som inte kommer från Göteborg uppmanas att bunkra allt de behöver före, under och efter racet innan de lämnar sin hemmahamn. Från och med den 13 juni kan symtomfria personer resa fritt i Sverige.

Fredag 3 juli

Registrering kl 12.00 - 20.00 i Långedrags Marina. Minst en besättningsmedlem ska finnas ombord för kommunikation. Vid ankomst kommer vi att från bryggan skicka över en mapp med dokumentationen för seglingen och på samma sätt ta tillbaka underskrivna formulär. Vi kommer inte att komma ombord, men ni kan komma att bli ombedda att lägga fram säkerhetsutrustning för inspektion av funktionär ifrån kajen.

Lördag 4 juli

Skepparmöte sker digitalt.

Första varningssignal kl 9.55.

Första starten går kl 10.00 utanför Tribunen i Långedrags Hamn. Detta kan komma att ändras så följ uppdateringarna på FB och vår hemsida.

Söndag 5 juli

ETA ca 24 timmar efter start. Detta är beroende av väder, vind och båtarnas förutsättningar. Efter det att ni korsat mållinjen är det fritt att segla vidare till hemmahamn. De som önskar göra detta möter vi upp med rib för att ta in rorsmansförklaringen och ta tillbaka transponder.

Torsdag 10 september

Vi hoppas kunna ha en prisutdelning på Johns Scotts på Kunsportsavenyen i höst. Men det får vi titta på längre fram när vi vet hur Folkhälsomyndighetens rekomendationer ser ut då, så info kommer senare.

 

 

Uppdaterad: 04 AUG 2020 19:34 Skribent: Helena Carlgren
E-post: Adressen Gömd

GOR logga
INSTÄLLT9-10 juli 
2022

 

 

Postadress:
Göteborgs QSS - Segling
Carin Sjölander, Stapelbädden 9
41757 Göteborg

Kontakt:
Tel: +460708209095
E-post: This is a mailto link

Se all info