Hoppa till sidans innehåll

Kurser hos SSF för medlemmar

11 MAR 2021 19:26
Medlemmar i GQSS, är genom klubben anslutna till Svenska Seglarförbundet, och har rabatt på deras utbildningar för förarbevis och ledare/funktionär vid kappseglingar.
  • Skapad: 11 MAR 2021 19:26

Förarintyg för fritidsbåt är utbildningen för dig som vill ta förarintyg och få kunskaper för att känna dig tryggare ute på våra vatten. Vi lotsar dig till allt du behöver kunna för att ta intyget på egen hand eller tillsammans med andra i en lärgrupp på din klubb.

Du behöver ha tillgång till ett övningssjökort och navigtionsbestick annars hittar du allt på webbplatsen, det krävs alltså ingen ytterligare kurslitteratur.

https://www.svensksegling.se/Utbildning/forseglareochbatagare/forarintyg/

Seglingens Ledarskap grund är seglingens instegsutbildningen för alla Ledare, Instruktör/tränare, Kappseglingsfunktionär, domare och mätmän

Seglingens ledarskap grund – Är en obligatorisk introduktionsutbildning för alla som vill utbilda sig som ledare inom segelsporten. Utbildningen genomförs individuellt som en webbutbildning eller som en lärgrupp tillsammans med klubbens övriga blivande ledare. Ja, varför inte också tillsammans med klubbens redan etablerade ledare! En förutsättning, oavsett om utbildningen genomförs individuellt eller som lärgrupp, är att varje deltagare har individuell inloggning till webbutbildningen.

https://www.svensksegling.se/Utbildning/SeglingensLedarskapGrund/

Skribent: Helena Carlgren
E-post: Adressen Gömd

GOR logga
INSTÄLLT9-10 juli 
2022

 

 

Postadress:
Göteborgs QSS - Segling
Carin Sjölander, Stapelbädden 9
41757 Göteborg

Kontakt:
Tel: +460708209095
E-post: This is a mailto link

Se all info