Hoppa till sidans innehåll

Medlemshelg på Vrångö 17-19 juni


Vi välkomnar GQSS medlemmar till en medlemshelg med segling och trevligt umgänge! Vi hoppas att många medlemmar anmäler sig, och vi välkomnar särskilt dig som är ny i klubben. Du är välkommen som skeppare med egen båt eller som gast. Helgens aktiviteter är både på land och till sjöss och varje deltagare bokar det som passar dig. Kan du bara vara med på en del av helgens aktiviteter, så kan du ta skärgårdsbåten till Vrångö.

Anmäl intresse till This is a mailto link och fyll i länkat dokumentet >> här, så snart som möjligt. Observera att när du klickar på länken laddas dokumentet ner till din dator så att du kan fylla i, spara och skicka in.

Skaldjursmiddag

Fredag:

Vi träffas i respektive båts hemmahamn på fredag eftermiddag för att stuva in och segla till Vrångö. För de som vill så går vi till Skärgårdscaféet (vid bryggan av skärgårdsbåten) och lyssnar på Erika Jonsson-Country with a touch of Rockabilly

www.skargardenscafevrango.se/events/erika-jonsson-country-with-a-touch-of-rockabilly

Det går att boka bord och att äta middag innan/under uppträdandet. Därför är det uppskattat, om ni kontaktar oss, så att vi kan göra en gemensam bokning av bord och säkra att platser finns för detta uppträdande. Entreavgift/biljett tillkommer (egen kostnad).

Lördag:

Frukost i båtarna

kl.10:00  Skepparmöte på kajen. Dags för dagens segling 

kl.16:00- 20:00 Bastuflotte på Vrångö 

kl.20:00 Middag, varje båt har med middag till sin besättning men vi äter gemensamt. Vid fint väder äter vi vid bryggan och blir det dåligt väder äter vi i Klubbstugan. 

Söndag:

- kl.10:00-11:00 Frukost i båtarna.

- Kl.11:00-12:00 Vi samlas i Klubbstugan, fikar och gör en summering av helgen som avslutning.

- Kl.12:00 Hemfärd.

Övernattning:

Vi har fokus på att finnna sovplatser i de segelbåtar, som är med. Det finns också möjlighet att bo i sjöbod vid båthamnen. Priset är baserat på antal boende i en stuga. De som är intressarad av att bo sjöbod, kontakta GQSS, som har preliminär bokat en stuga. Svar senast söndagen den 22 maj 2016; This is a mailto link

Länk sjöbod: www.kajkantenvrango.se/boende-pa-kajkanten

Avgift:

Vi kommer att ta ut en liten kostnad (150kr/ person) för att täcka mindre gemensamma inköp av t ex snacks etc till helgen. Pengarna kan ni betala in på Bankgiro 531-4935.

Viktiga datum att komma ihåg:

- 22 maj 2016, Sista anmälningsdagen för medlemshelg Vrångö. 

Klicka på länken för att ladda ner anmälningsblanketten här, fyll i, spara och skicka den till This is a mailto link

- 25 maj 2016, Förträff med besättningen inför, medlemshelgen Vrångö. 

Tid: kl.18.00- ca 21.00. Plats: Bangatan 58, Majorna

 

Var båt: Gastar delar matkostnad, hamnavgift samt bränsle. Kostnadsfritt för skeppare. Varje båt ansvarar också för att planera och inhandla sin egen mat. Detta kan ni prata ihop er om på förträffen.

GQSS står för kostnaden för Klubbhuset och Bastuflotten.

Anmäler du dig som gast, kan platserna ta slut. Om gastplatserna tar slut finns det möjligt att hyra boende i sjöbod (se info övernattning).

Hoppas att vi ses på Vrångö.

GQSS Styrelsen 

Badtunna

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:12 Skribent: Helena Carlgren

Göteborg_Open_sea_Race_2020

  10-11 juli 2021

Mediapartner

Search_Magazine

 

 Sponsor

Seldén

 

Postadress:
Göteborgs QSS - Segling
Carin Sjölander, Stapelbädden 9
41757 Göteborg

Kontakt:
Tel: +460708209095
E-post: This is a mailto link

Se all info